Mari Wiklem

Mari Wiklem

Mari ble utdannet fysioterapeut i 2019.

Mari er ivrig på å lære og utvikle seg, og er stadig på kurs. Blant annet har hun tatt kurs innen; Aktiv med Artrose (AktivA), bekkenleddsmerter, fysioterapi før & etter fødsel, traumeforståelse, og har deltatt i flere idrettsmedisinske kongresser. I tillegg har hun fullført videreutdanning innen tverrfaglig smertebehandling av akutte-og kroniske skader. Mari er også utdannet personlig trener og kostholdsveileder.

 

Tidligere erfaringer hun har jobbet med er innen nevrologi, hjerte-og lunge, ortopedi, samt arbeid med både barn, voksne og eldre. Hun har også god erfaring med gruppetrening både i klinikk, på seniorsenter og hos idrettslag.

 


Arbeidsområder

Fysioterapi

Mari har spesielt interesse for forebygging og rehabilitering av skader, med fokus på en aktiv tilnærming i veien mot at du blir selvstendig. Hun er opptatt av en god kartlegging og undersøkelse som et viktig utgangspunkt for den videre oppfølgingen om en helhetlig tilnærming.I behandling bruker hun blant annet tilpasset trening -og øvelsesveiledning i kombinasjon med veiledning og rådgivning i veien mot ditt mål.

Mari jobber full dag på mandager og etter lunsj på onsdager.